Om Elin-Marie

Livet är konst – allt är konst och ingenting är perfekt. Varje målning är som en dröm och mina alster som föds ur detta är ren magi. Konsten började skapas redan som liten tjej.

Jag är född och uppvuxen i Göteborg och har tecknat och målat sedan jag var liten. Jag ser måleriet som en viktig och livsutvecklande utbildning i sig. Min pappa har alltid sagt att vad som än händer i ditt liv så glöm aldrig att du är konstnär.

Alla dessa fantastiskt fina hästar som jag haft hos mig genom åren återkommer ofta på besök spirituellt. Som liten tecknade jag och målade i stort sett varje dag.

Jag målade mina första riktiga målningar 2009 och har sedan fortsatt och det har blivit en stor del av mitt liv. Även inredning och arkitektur ligger mig varmt om hjärtat och jag har alltid älskat att skapa vackert.

Jag vill att allt ska vara vackert… dukar jag till middag skall även det vara vackert… det som är runt omkring mig och mina kära blir helt enkelt vackert.

Jag har en dröm och önskan att dela med mig av min konst då jag har sett och upplevt mycket – både glädje och kärlek – när jag förstått hur min gåva berör alla underbara människor.

Senaste halvåret har jag sålt mellan 15 och 20 målningar, till största delen de som består av hästmotiv. De målningar med ballerinor på är min tolkning av känslan för samarbetet med hästen. Mina målningar har hittills sålts i både Danmark och Tyskland, förutom då naturligtvis även i Sverige.

Teknik: Olja och Akryl mycket färg