Om Elin-Marie

För mig är livet är konst – allt är konst och ingenting är perfekt.  Konsten började skapas redan som liten tjej.

Jag är född och uppvuxen i Göteborg och har tecknat och målat sedan jag var liten. Jag ser måleriet som en viktig och livsutvecklande utbildning i sig. Min pappa har alltid sagt att vad som än händer i ditt liv så glöm aldrig att du är konstnär.

Alla dessa fantastiskt fina hästar som jag haft hos mig genom åren inspirerar mig och det är så min konst skapas.  Som liten tecknade jag och målade i stort sett varje dag.

Jag målade mina första riktiga målningar 2009 och har sedan fortsatt och det har blivit en stor del av mitt liv. Även inredning och arkitektur ligger mig varmt om hjärtat och jag har alltid älskat att skapa vackert.

Jag har en dröm och önskan att dela med mig av min konst då jag ser och hör hur mycket utav konsten som ger glädje och kärlek till många samt hur min gåva berör alla underbara människor.

Senaste halvåret har jag sålt mellan 15 och 20 målningar, till största delen de som består av hästmotiv. De målningar med ballerinor på är min tolkning av känslan för samarbetet med hästen. Mina målningar har hittills sålts i hela Europa. Jag kommer nu 2023 och framåt ha mitt fokus i Sverige.

Teknik: Olja och Akryl mycket färg